Protanium revisie/upgrade naar 14.5A accu. Inclusief transport van uw accu

Op voorraad
SKU
BABBIP-ACC14A-RL-PMD
€ 279,00

Maximaal aantal tekens: 256

None

De standaard accu heeft maar 9A. Met deze accu realiseren we een vermogenstoename van 55%. We reviseren de accu professioneel waarbij de interne accu cellen vervangen worden. Bovendien meten en zonodig reviseren we ook de overige elektronica van uw accu!
Alle revisies zijn altijd op basis van no cure no pay! Dus is revisie niet mogelijk betaald u niets, u loopt geen enkel risico!

Ook transport is in dit product reeds inbegrepen. Geef simpelweg aan hoe u het transport van uw accu wilt en wij regelen het voor u! KLIK HIER voor meer informatie over transport van uw accu.

Bent u op zoek naar een oplossing voor een probleem met uw Babboe 14A accu van uw elektrische fiets, dan vind u hier wat u zoekt. Wij repareren de accu, vervangen de cellen, voor u en verbeteren de actieradius waardoor u meer kilometers kunt fietsen! Weet u niet exact wat het probleem is, geen nood. Wij doen een gratis vooronderzoek voor de Babboe fietsaccu zodat u precies weet waar u aan toe bent. Heeft u vragen dan horen wij dat graag van u, dmv de chat hier rechtsonder op de pagina. 

Kijk hier voor een oplossing voor uw Babboe Big E series 13A.

Meer informatie
SKU BABBIP-ACC14A-RL-PMD
Garantie Standaard 1 jaar op de accu cellen
Transport Transport precies op maat zelf aangeven
Oa. geschikt voor: Babboe Big-e, Batavus div. modellen, Batavus crescendo, Batavus Intermezzo, Batavus lento, Hercules div. modellen, Hercules idos, Qwic div. modellen, Schwinn div. modellen, Winora div. modellen, Zannussi div. modellen
Gebruikt celtype Panasonic NCR18650b 3400mah
Amperage 14.5A
Voltage 24V
Wattage 350W
Laden Compatibel met eigen lader
Actieradius standaard accu ±30km
Actieradius gereviseerde accu ±50km
Accu fabrikant model nr. N/A
Schrijf je eigen review
Je reviewed:Protanium revisie/upgrade naar 14.5A accu. Inclusief transport van uw accu

Geen gerelateerde berichten