Transport van uw accu hoe gaat dat in zijn werk?

macrepair-ebikdokter-fietsaccu-revisie

We vinden het belangrijk dat het halen en brengen van uw accu zo makkelijk mogelijk is. Daarom bieden we u een aantal mogelijkheden aan die altijd aansluiten bij uw wensen. Bij de meeste producten vindt u de volgende mogelijkheden:

1: Verzending via PostNL: Als u uw order plaatst dan ontvangt u van ons een verzendlabel. U verpakt de accu (en eventueel lader) goed, plakt het label op de doos en brengt de doos naar een PostNL agentschap. Als de accu weer klaar is zenden we ‘m terug naar het zelfde agentschap, waar u de accu weer kan ophalen.
2: U komt bij ons langs: Als u de order plaats ontvangt u van ons het adres van onze technische dienst. U komt gezellig bij ons langs, u kan dan meteen onze fraaie technische dienst zien, als de accu klaar is dan krijgt u een bericht dat u ‘m weer kan komen halen. Klik hier voor ons adres
3: Persoonlijk transport: We komen persoonlijk bij u langs om de accu te halen en te brengen. Op de afgesproken dag en tijdstip dat u heeft aangegeven in het order proces komen we langs om de accu op te halen. Als de accu klaar is komen we deze weer precies op de afgesproken dag én tijdstip de accu aan u overhandigen, beter kan het toch niet!
Alle transport is 100% verzekerd, raakt onverhoopt uw accu onderweg kwijt dan krijgt u van ons gegarandeerd een nieuw gereviseerde accu, bovendien komen we deze accu persoonlijk aan uw overhandigen!